Aktuelt lige nu

EFTERÅRET 2020
Det er muligt at bestille arrangementer til grupper, men grundet omstændighederne med Corvid19 arrangeres der ikke åbne kurser af DiætistTeamet.

Personlig Diætvejledning – klinikken er åben
Book en tid til en personlig vejledning. Ring eller send en mail for at lave en aftale.
Se priser under “priser” og bemærk, at der er tilskud via Danmark og mulighed for betalt forløb via sundhedsforsikring.
Tider bestilles på mail eller telefon: malene@diaetist-iskov.dk eller 22230590
Læs mere om personlige vejledninger her

Der er flere muligheder for støtte til et forløb…
Medlem af DK?. Mulighed for op til 50% tilskud fra DK. Tilskuddet sker helt automatisk ved indberetning til Danmark fra Diætistklinikken, når blot du er medlem i gruppe 1, 2 eller 5.
Sundhedsforsikring? Hvis du har en sundhedsforsikring, anbefales du, at undersøge mulighederne for støtte til et diætistforløb. Hvis din sundhedsforsikring giver tilskud til diætist, kan kurset blive en del af dit individuelle forløb.

FOREDRAG
Lav et foredragsaften med Diætisten. Læs om de spændende muligheder her.

SOGNEHUSET i Hammelev
Hjælperportal
Her kan hjælpere i Sognehuset se og melde sig til aktuelle opgaver

REFERENCER

Gudrun Gjesing, Haderslev
Jeg er kommet hos Malene i flere perioder, hvor vi har haft fokus på forskellige udfordringer, jeg har haft. Malene er fantastisk god til først at lytte til min version. Hun reflekterer, før hun svarer. Og hendes forslag til kostændringer tager altid udgangspunkt i min hverdag.
Vi kan diskutere sammen, hvad der er realistisk, og hun hjælper med at prioritere, hvordan jeg kan ændre på min kosts sammensætning. Her er ingen Quick-fix, men stor viden og kyndighed.
Altid med et smil, og aldrig løftede pegefingre. Det er sådan, jeg ønsker et ligeværdigt samarbejde mellem to, der er kyndige på hver sit område: jeg på mig, og Malene på kostens sammensætning.
Jeg kommer helt sikkert igen