Kok amok 

KOK amok 2020 aflyst pga Corvid 19. 

KOK AMOK 2019 blev afholdt på Lagoniskolen i Vojens i uge 32 med deltagelse af 24 børn og unge
Sponsorer: Dansukker, Fuglsang grønt, Fuglsøgaard, Danæg

Opskrifter med æg: SE her 

Et kok amok tilbageblik…

TUSIND TAK for en kanon go’ uge, på Hammelev skole. Jonas har snakket meget om det og han er sikker på, at han vil deltage, hvis der kommer et lignende tilbud i sommeren 2008.
Simpelthen så dejligt at du laver disse kurser! Har fået en dreng hjem hver dag, der bare har været så tilfreds, glad og stolt!
Vi håber, du har plads på Kok Amok kurset igen denne sommer. Marie fik virkelig stort udbytte sidste år, og har adskillige gange hjulpet med at lave mad og bage brød siden da.
Tak for en fantastisk uge med kok amok.
Min pige havde en super god uge og selvtilliden er vokset meget. Hun snakker og fortæller meget fra ugen og har lært så meget.

Artikler

mini kok amok, JV, 13. februar
Kok amok. Smagen af Natur. 2015 + kok amok 2015. Forside og henvisning
Tærte med laks var et sikkert hit
Madglade børn lavede skidne påskeæg
Kokkebørn går helt amok

Diætist Iskov har haft stor succes med at afholde kok amok kurser siden 2010 i skolernes ferier.
Børnene møder typisk kl. 9.00 og bliver sendt hjem igen kl. 15.00.
Der arbejdes med sund mad i både teori og praksis og ambitionerne er store.
Lokale sponsorer er gode til at bakke op om arrangementer, hvilket betyder at børnene har mange råvarer af høj kvalitet at arbejde med.
Et meget populært emne har været i sommerferien at arbejde med at bygge en Restaurant op. I dette er Restaurant Damende  en vigtig samarbejdspartner, som giver mulighed for at børnene kan få en god og grundig oplæring i en rigtig restaurant.
Når der afholds kok amok kurser i ferierne er der mange frivillige hjælpere med, som betyder at kvaliteten af undervisningen er høj. Der er god læring for alle børn.

Diætist Iskov kommer også gerne ud med et kok amok tilbud til f.eks. en skoleklasse, SFO eller hvor muligheden måtte byde sig.

Se TV-Syd indslag med Kok amok børn

TV Syd, Påskekok amokUnavngiven