Kok amok 

KOK AMOK 2019
er under planlægning og forventes afholdt i uge 32 eller 27

Kok Amok Sommer Reception 2018

Børnene jonglerede med masser af lækre råvarer og fremtryllede fantastisk mad.
Se opslag fra Kok amok på facebook: https://www.facebook.com/diaetistiskov/?ref=bookmarks

Kok amok Sommer 2017 

Der blev afholdt 2 ugers kok amok sommeren 2017.
1 uge i Nustrup og 1  uge i Hammelev.

Se masser af billeder fra kok amok 2017 på facebook: https://www.facebook.com/diaetistiskov/
Læs også artiklen i Ugeavisen Midtsyd
Og artiklen i Jydske Vestkysten kok amok i jv 2017

Opskrifter brugt til kok amok:
Flødeboller https://www.odense-marcipan.dk/opskrifter/floedeboller/hjemmelavede-floedeboller/
Opskrifter med æg http://www.danskeæg.dk/materialer/gratis-kogebog

Sponsorer 2017
Nustrup Sogns Forsamlingsgård, Lån af lokaler i uge 31
Odense Marcipan, marcipan og chokolade
Danæg, Æg i lange baner
Fuglsang grønt, Kartofler og grønt
Sønderjydsk Kål, Grønkål, hvidkål og opskrifter
Karolines køkken, opskriftsbøger “Karolines Børne køkken”
Fuglsøgaard v. Rasmus Skau, Økologisk oksekød
Dansukker, Diverse sukkerprodukter
Arrangeres af DiætistTeamet med hjælp fra Nustrup Husholdningsforening og Idegruppen, Hammelev

Uge 31 i Nustrup, 10-16 år, Kok amok går Master chef.
Børnene jonglerer med masser af lækre råvarer og fremtryller fantastisk mad, når der er Kok amok i Nustrup i uge 31.
Deltagerne vil blive udfordret på kreativitet og selvstændighed og ugen slutter med en reception, hvor færdighederne for alvor kommer på spil. Der skal dystes om at lave den smukkeste kransekage og de flotteste flødeboller.
Både nye og gamle Kok amok deltagere kan være med og der er udfordringer til alle
Vi starter de fleste dage kl. 9.00 og slutter kl. 15.00.
Undervisning af Malene Iskov med hjælp fra Grethe Brandt, Ruth Petersen, Lone Guldbrandt og Birte Kristiansen
Pris 850 kr.
Tilmelding er åben. Ved tilmelding indsendes navn, alder, kontaktmail til forældre og info om deltageren tidligere har været med på kok amok

Uge 32 i Hammelev, 10-14 år, Kok amok med smagen af natur.
Vær med en uge i køkkenet, hvor der skal jongleres med masser af lækre råvarer og fremtrylles fantastisk mad.
Vi starter de fleste dage kl. 9.00 og slutter kl. 15.00.
En af dagene foregår i det fri med mad over bål og råvarer fundet i naturen.
Undervisning af Malene Iskov med hjælp fra Jytte Gøbel, Ruth Petersen, Birgit Jessen
Pris 850 kr
Tilmelding er åben. Ved tilmelding indsendes navn, alder, kontaktmail til forældre og info om deltageren tidligere har været med på kok amok

Tilbageblik på Kok amok 2016

kok amok JV 2016

Uge 30, Restaurant Kok Amok med Smagen af Natur.
Hammelev v.  Malene Iskov.
Tusind tak til hjælperne: Anne Poulsen, Carla Ritz, Birgit Jessen, Jytte Gøbel
Kursusugen afholdes i samarbejde med Idegruppen, Hammelev.

Der blev produceret videoer om kostrådene. Se vindervideoen her:

Deltagere i Uge 30, Hammelev
Daniel Hornsa, Marcus Jacobsen, Andreas Wael Jensen, Mathias Hedegaard,  Frederik Lindblad Hansen, Jakob Lei Arevad, Karl Møller Gram, Sebastian Berndt
Johanne Lii Lacour Westergaard, Janni Thomsen, Cathrine Hornsa, Caroline Steen, Sofie Hansen Madsen, Frederikke Zhi Bruun Plum, Anna Beier, Lea Tveskov, Katrine Martinsen, Frederikke Kold Kleener, Christine Skovshoved, Caroline Andersen

Uge 31. Restaurant Kok Amok med Smagen af natur.
Mødetid kl. 9.00-15.00 Nustrup skole mandag, tirsdag + torsdag, fredag
Tusind tak til hjælperne: Ruth Petersen, Lone Guldbrandt og Grethe Brandt
Tak for samarbejdet til Nustrup Husholdningsforening.

Deltagere uge 31, Nustrup
Christoffer Mejdahl, Mads Rieper JØrgesen, Andreas Sørensen,  Steffen Lücke, Casper Ravn, Tobias Rieper, Jonas Hansen, Aksel Kyhl, Jeppe Vedel
Grethe Højsager, Camilla Asta Nissen, Julie Gram, Gry Fredslund, Mathilde Schrøder Larsen, Iben Chrristensen, Sofie Holst Christiansen, Emilie Adamsen, Isabel Adamsen, Sabine Ravn, Jeanne Sørensen, Clara Rosenkvist, Malene Bruun, Karoline Vilrich, Sine Wiborg

Sponsorer til kok amok 2016

Dansukker
Naturmælk www.naturmaelk.dk
Sønderjydsk Kål www.soenderjydsk-kaal.dk
Danæg www.danaeg.dk
Fuglsøgaard www.fuglsoegaard.com
Fuglsang grønt, www.fuglsanggrønt.dk
Tørning Kro, www.toerning-kro.dk
Nustrup Sogns Forsamlingsgård www.nustrupforsamlingsgaard.dk

Tilbageblik til 2015
Se herunder opskrifter, avisartikler og film. Se billeder og mere video på facebook

Uge 31. Se den fine artikel fra Jv: Kok amok. Smagen af Natur. 2015 og artiklen i ugeavisen

opskrifter. Diverse opskrifter. Kopier fra udleveret materiale.
Kok amok på Damende
Havre og solbærsnitter
opskrifter til bål
hjemmelavet pasta, kok amok

Det er slet ikke så enkelt at vaske op. Det satte vi fokus på til Kok amok og det kom der en masse gode film ud af.
Her kan I se Opvaskefilm. vinderen uge 31. og vinderen fra uge 32

SPONSORER gjorde det muligt at afholde Kok amok kurser.
Sponsorer: Restaurant Damende, Tørning Kro, Danæg, Fuglsøgaard ved Rasmus Skau, Sønderjydsk Kål, Gram slot, Coop Danmark – skolekontakten, Naturmælk, Fuglsang Grønt, Vildmænd.dk, Unilever, Polar Seafood.


Derudover også en Tak for samarbejdet til foreningen “Familie og Fritid” i Nustrup og “Idegruppen” i Hammelev.

TUSIND TAK for en kanon go’ uge, på Hammelev skole. Jonas har snakket meget om det og han er sikker på, at han vil deltage, hvis der kommer et lignende tilbud i sommeren 2008.
Simpelthen så dejligt at du laver disse kurser! Har fået en dreng hjem hver dag, der bare har været så tilfreds, glad og stolt!
Vi håber, du har plads på Kok Amok kurset igen denne sommer. Marie fik virkelig stort udbytte sidste år, og har adskillige gange hjulpet med at lave mad og bage brød siden da.
Tak for en fantastisk uge med kok amok.
Min pige havde en super god uge og selvtilliden er vokset meget. Hun snakker og fortæller meget fra ugen og har lært så meget.

Artikler

mini kok amok, JV, 13. februar
Kok amok. Smagen af Natur. 2015 + kok amok 2015. Forside og henvisning
Tærte med laks var et sikkert hit
Madglade børn lavede skidne påskeæg
Kokkebørn går helt amok

Diætist Iskov har haft stor succes med at afholde kok amok kurser siden 2010 i skolernes ferier.
Børnene møder typisk kl. 9.00 og bliver sendt hjem igen kl. 15.00.
Der arbejdes med sund mad i både teori og praksis og ambitionerne er store.
Lokale sponsorer er gode til at bakke op om arrangementer, hvilket betyder at børnene har mange råvarer af høj kvalitet at arbejde med.
Et meget populært emne har været i sommerferien at arbejde med at bygge en Restaurant op. I dette er Restaurant Damende  en vigtig samarbejdspartner, som giver mulighed for at børnene kan få en god og grundig oplæring i en rigtig restaurant.
Når der afholds kok amok kurser i ferierne er der mange frivillige hjælpere med, som betyder at kvaliteten af undervisningen er høj. Der er god læring for alle børn.

Diætist Iskov kommer også gerne ud med et kok amok tilbud til f.eks. en skoleklasse, SFO eller hvor muligheden måtte byde sig.

Se TV-Syd indslag med Kok amok børn

TV Syd, Påskekok amokUnavngiven