Kantinerådgivning

Kantinerådgivning kan være mere eller mindre omfattende, alt efter virksomhedens ønske og behov. DiætistTeamet tilbyder at være inspirator og igangsætter.

Hvad består det af?
Vi holder et indledende møde med kantinelederen, personalechefen og evt. kantineansatte. Her diskuteres virksomhedens ønsker, kantinens økonomiske og tidsmæssige rammer, de ansattes ønsker m.m.
Rådgivningen består dels af teoriundervisning i brug af sunde råvarer og konkrete forslag til sammensætning af nærende og lækker mad til f.eks. morgenmad, frokost, mellemmåltider, mødeservering og aftensmad. Der udleveres skriftligt materiale med opskrifter og teori.
Sammen med kantinepersonalet opstilles mål og aftales en rækkefølge for indførelse af de aftalte tiltag.

DiætistTeamet har stor erfaring med kantinerådgivning fra samarbejde med Vejle Amt og Sønderjyllands Amt omkring Kantinediplomet. Ved amternes nedlæggelse blev Kantinediplomet overdraget til UC-Syd og Kantinediplomet er i dag en del af Sundhedssstyrelsens nøglehuls certificering af spisesteder.

DiætistTeamet har rådgivet en lang række kantiner under Kantinediplomet i Vejle og Sønderjyllands Amt.
F.eks. Danfoss, Sydbank, BDO, Vejle Sygehus….

DiætistTeamet har desuden  med stor succes afviklet kantinekonferencer, hvor målet var at inspirere kantinerne og give anledning til sparring imellem kantinerne.

Artikel:
Bankfolk spiser sundt, Sydbank

Se også klippet fra TV-Syd med Diætist Malene Iskov og Kok Allan Didriksen, 2013.

Kok og diætist, Damende