Referencer

Bente Rey, Dansk handicap Forbund
Dansk handicap Forbund, Sønderborg har haft glæde af foredrag og madlavning sammen med Malene 2 gange i forbindelse med en temarække under navnet ”Livet går videre på trods……”
Det har været en lærerig og udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med Malene. Det gælder både i planlægningen og udførelsen.
Malene deltog med iver og engagement, selvom mange af deltagerne – på grund af handicap – ikke kan være 100% selvhjulpne i processen. Malene var meget opmærksom på at alle oplevede at være aktive – uanset naturlige begrænsninger.På den måde var det helt igennem en udbytterig oplevelse for deltagerne.
Hertil kommer, at Malene giver masser af kreativitet og viden om, hvad der ernæringsmæssigt forbruges i vores kroppe og hvad en sund ernæring uden for meget fedt og kalorier betyder – ikke mindst for mange kørestolsbrugere.
I den forbindelse skal bemærkes, at der ikke var løftede pegefingre eller formanende signaler men kun motiverende oplysende facts om en sund ernæring.
Malene klarede opgaven 100 % og løste den til vores fuld tilfredshed.
Vi har været utroligt glade for samarbejdet og kan anbefale diætist Malene Iskov som en yderst professionel, fagligt dygtig og behagelig samarbejdspartner.
Vi vil helt sikkert gentage arrangementet med Malene.


Gudrun Gjesing, Haderslev
Jeg er kommet hos Malene i flere perioder, hvor vi har haft fokus på forskellige udfordringer, jeg har haft. Malene er fantastisk god til først at lytte til min version. Hun reflekterer, før hun svarer. Og hendes forslag til kostændringer tager altid udgangspunkt i min hverdag.
Vi kan diskutere sammen, hvad der er realistisk, og hun hjælper med at prioritere, hvordan jeg kan ændre på min kosts sammensætning. Her er ingen Quick-fix, men stor viden og kyndighed.
Altid med et smil, og aldrig løftede pegefingre. Det er sådan, jeg ønsker et ligeværdigt samarbejde mellem to, der er kyndige på hver sit område: jeg på mig, og Malene på kostens sammensætning.
Jeg kommer helt sikkert igen

Virksomhedsindsats hos Slagter Lampe, Claudia Høyer Thestrup Schmidt, Kontorchef
Vi har sat gang i et forløb med sund livsstil hos Slagter Lampe, hvor Malene Iskov er motivator og vejleder.
Malene kommer med energi og godt humør og lever fuldt op til sit eget motto ”Det skal være sjovt at leve sundt”.
Hun er god til at formidle nyttige tips og information om kost og motion, og det sker i en ånd, hvor alle kan være med.
Malene har været meget fleksibel og har involveret medarbejderne i temaerne.
Vi har justeret forløbet undervejs og tilpasset det til medarbejdernes ønsker og behov, hvilket nok er en af årsagerne til vores succes.
Her i huset deltager hun på vores månedsmøder med indlæg og smagsprøver, medarbejderne har fået tilbud om vejning hver 3. uge, og vi har været på madværksted, hvor vi har lavet mad sammen.
Det har givet rigtig mange medarbejdere et skub i den rigtige retning, og de har aktivt deltaget i processen.Jeg kan kun anbefale et forløb med Malene Iskov.

Tove Friis Petersen
Jeg var super glad for samarbejdet med Malene. Konsultationer foregik i klinikken, men vi fulgte op på telefonen, når jeg havde behov for det. Forløbet gjorde en stor forskel for mig. jeg fik et bedre liv med lowfodmap diæten, som gav mig mere ro i tarmen, som gav mig mod på og mulighed for at deltage i flere sociale sammenhænge igen.
se artikel om Tove Friis Petersen her

Joan Løgstrup, Haderslev Kommune, arrangør af VM i MTB maraton og Haderslev MTB Challenge
Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Malene Iskov ved Haderslev MTB Challenge og 2022 UCI MTB maraton VM i Haderslev. Malene stod for at forsyne deltagerne i Haderslev MTB Challenge med den rette energi i vores depoter til Haderslev MTB Challenge. Udover at komme med masser af kreativitet og viden om, hvad der kan fungere i et depot til seriøse sportsudøvere, tog Malene også opgaven 100 % på sig og løste den til fuld tilfredshed. Samtidig bidrog hun med sit gode humør og store overskud til at eventet samlet set blev godt ved at have stort fokus på at alle deltagere skulle have en god oplevelse under løbet. Vi har været utroligt glade for samarbejdet og kan anbefale Diætist Iskov som en yderst professionel, fagligt dygtig og behagelig samarbejdspartner.

Anne Muxoll, Haderslev.
Fik meget mere end forventet.
Jeg kontaktede Sanacare, da min mor, efter flere hospitalsindlæggelser, virkede svækket. Hun havde ingen appetit og vi var bekymrede for, hvordan hun skulle genvinde kræfter, når hun ikke spiste.
Jeg fik kontakt med Malene, som er diætist. Malene gik yderst professionelt til opgaven og spurgte minutiøst ind til, hvad min mor spiste og jeg fik tips til hvordan jeg kunne snige både protein og fedt ind i hendes kost. Samtidig fik jeg rådgivning om, hvilket produkt jeg skulle købe.
Hvad jeg troede var et købt af proteinpulver, blev en overraskende professionel og omsorgsfuld rådgivning. Jeg fik så meget mere end forventet! Produktet har haft en super god virkning på min mor.

Rikke Skrubel, Sommersted – om online kok amok
Min datter Amanda på 7 år elsker at være kreativ i et køkken.
Det fik hun rig mulighed for på flere KOK AMOK kurser ved Malene Iskov.
Amanda var med ude at handle ind til retterne, som var blevet tilsendt.
Vi koblede op online til Malene, med alle andre friske børn i hver deres køkken.
Der var sågar også seddel / billede af de redskaber, de skulle bruge, så det var nemt at være fuldt ud forberedt.
I fælleskab startede kurset på ca. 1,5 time, hvor maden blev kreeret.
Der var muligheder for at skrive med Malene i chatten eller slå mikrofonen til og stille sit spørgsmål undervejs.
Det brugte Amanda gerne til stort og småt. Det var ikke meget jeg skulle lave, for at ende med lækker mad senere hen.
En fornøjelse som mor at se en meget stolt datter der kunne selv.
Hun var ovenikøbet så heldig at vinde en af konkurrencerne undervejs, så hun var ikke til at skyde igennem.
Nu har Amanda og mormor tilmeldt sig til et kursus ved Hjerteforeningen med Malene. De glæder sig begge helt vildt, og vi andre glæder os til at maden bliver serveret, mums!

Tilmeld og få nyhedsmail i din indbakke

Der udsendes nyhedsmail max 1 gang om måneden med opskrifter, tips og aktuelle aktiviteter.