Personlig vejledning

Diætist Iskov tilbyder personlig vejledning til børn og voksne indenfor mange områder…
Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail for at få mere at vide eller bestille en tid. mail: maleneiskov@youmail.dk, tlf. 22230590

Forløb tilrettelægges individuelt og kostplan udarbejdes og tilrettes ved behov.

Inkluderet i de individuelle forløb

  • Måling af vægt, fedt %, muskelmasse
  • Beregning af energibehov
  • Samtale med udgangspunkt i den enkeltes hverdag, mål, ønsker, behov og ressourcer
  • Udarbejdelse af individuel kostplan når der er behov for det.
  • Opfølgninger med masser af inspiration

OBS
Vær opmærksom på at mange sundhedsforsikringer giver mulighed for dækning af udgifter til personlig diætvejledning. Det er forskelligt hvilke kriterier, der skal være udfyldt for at diætvejledning bevilges og det er som regel på baggrund af BMI. Kontakt din sundhedsforsikring for at få afklaret dækningen. DiætistTeamet kommer gerne ud til virksomheden for at afvikle diætsamtaler. Det kan have stor betydning for medarbejderen, at virksomheden bakker op om indsatsen ved at hjælpe med at gøre det nemt for medarbejderen.

Mit blodsukker er nede på 6,00 og har samlet tabt mig 11 kg. Mit velbefindende er helt forrygende.
PS: Har anbefalet dig til andre kollegaer
Jeg har pt. tabt 14 kilo, jeg er jo også igang hver dag, men retningslinier for morgenmad, frokost og aften har givet bonus.
Det har været super godt for mig at få nogen redskaber at arbejde med og vil helt sikkert anbefale det videre. Stor ros og tak til dig.
Din meget pædagogiske og falige tilgang til Camilla, har virkelig skabt forandring, og hun har tillid til alt, hvad du siger.
Jeg vil gerne takke dig for havde jeg ikke haft dig var jeg ikke kommet så langt med lowfodmap.
Mine symptomer er væk, når jeg holder diæt. Jeg vil anbefale andre at gå til dig for at få hjælp.
Maveknebene er væk, og det er skønt!
Jeg har valgt at holde Low Fodmap herhjemme også fremover og så “give lidt slip”, når vi er ude, hvilket vi tit er.
Tak for hjælpen.

Artikler
Lowfodmap hjalp Tove
Patrik tog affære for at få sin vægt ned
Børge i sundhedens tegn
Anders fik succes på fodboldbanen

Personlig diætvejledning handler om dine kostvaner og din livsstil. Derfor tages der udgangspunkt i din nuværende livsstil, når der vejledes i ændringer. Vejledningen foregår i dit tempo og undervejs får du viden om centrale emner som næringsstoffer, indkøb, tilberedning mv.

Endvidere får du relevante materialer og personlig kostplan, hvis du har brug for det.

Beskrivelse af forløb:
Det er meget individulet hvor ofte og i hvor lang tid man har behov for at blive fulgt. Det er vigtigt, at du fra starten er indstillet på at opfølgningerne er vigtige for at indsatsen virkelig rykker. Det tager tid at ændre vaner.
Den første gang forsøger vi at få et overblik over dine kostvaner og din livsstil, samt hjælper dig til at fastsætte personlige mål, og herudfra opstarte den personlige vejledning. Varighed ca. 1 time.
Opfølgende vejledning sker oftest efter 3-5 uger. Her vil vi snakke om hvordan det er gået siden sidst og evt. lave nye aftaler. Varighed ca. ½ time.
Derefter vil der være opfølgende vejledning med ca. 1 måneds mellemrum så længe du har behov for det. Det kan også være der skal gå længere tid imellem – vi aftaler fra gang til gang.